LOADED
WITH
POSITIVE
ENERGY?

SHARE YOUR DRIVE
IN TECHNOLOGY

Wij steken al onze energie in jou!

Heb je een talent voor techniek? Een passie voor mechaniek en elektriek? Ben je een positivo/a? Iemand van wie het enthousiasme echt aanstekelijk werkt? Dan steken wij onze energie graag in jou! Sluit je aan bij ons en laad je op voor een fantastische job.

#p-section--6659
#p-section--6607

Jobs
in de kijker

Als Software Engineer zorg je samen met je collega’s voor een totaaloplossing op maat van de klant. Je versterkt een...

Bekijk de vacature

Om de afwezigheid van onze magazijnier, op te vangen zijn wij op zoek naar een tijdelijke (hulp)magazijnier!

Bekijk de vacature

Als AP Accountant op de boekhouding ben je medeverantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding.

Bekijk de vacature

Verzot op alles wat te maken heeft met technologie, IT en automatisering/digitalisering? Beschik je over een positieve...

Bekijk de vacature

Verzot op alles wat te maken heeft met automatisering in verschillende industrieën? Dan ben je bij VMA alvast aan het...

Bekijk de vacature

Verzot op alles wat te maken heeft met automatisering in verschillende industrieën? Wil je mee helpen bouwen aan de...

Bekijk de vacature
#p-section--6650
Bekijk alle testimonials

Je collega's staan al onder stroom

Maarten
Purchaser
Je werkt samen met een toffe groep mensen aan mooie projecten. En je wordt altijd correct behandeld, dat voel je gewoon.
Élodie
Project Engineer
Wat ik zo leuk vind aan werken bij VMA? De teamgeest en de werksfeer zijn top! Ik kan er alleen maar superpositief over zijn.
Pieter
Software Engineer MES
In een innovatieve omgeving oplossingen ontwikkelen en integreren voor topklanten is helemaal mijn ding. Ik sluit elke werkdag dan ook met een voldaan gevoel af.
Viktor
Assistant Engineer
Je werkt samen met ervaren én jonge collega’s aan de meest uiteenlopende projecten. Die boeiende afwisseling van ingenieursdisciplines creëert een aanstekelijke synergie.
Wim
Software Engineer
VMA biedt uitdagende en uiteenlopende projecten vol verrassingen. Als team die tot een goed einde brengen, geeft serieus veel voldoening.
Nathalie
HR Officer
VMA is op-en-top professioneel, maar er hangt een heel familiale sfeer. De collega’s helpen je met plezier als je met de handen in het haar zit ;-)
Sofie
Management Assistant
Wat ik echt positief vind aan mijn job is vooral de aangename werksfeer en de collega’s. We zijn 1 groot team en iedereen respecteert en waardeert elkaar.
Cedric
Project Manager
Ik heb een afwisselende job en krijg de vrijheid om mijn eigen insteek te geven aan projecten. Daar laad ik me elke dag graag voor op.
Lorenzo
Project Engineer
Je bouwt mee aan grote projecten die een positieve impact hebben op onze samenleving (denk aan waterzuiveringsinstallaties of ziekenhuizen). Daar komt je haar toch zo van recht? :)