Testimonials

#p-section--6673

Je collega's staan al onder stroom

Wat hebben onze medewerkers met elkaar gemeen? Wat boeit hen zo in hun job? De passie voor techniek, de boeiende projecten waar ze hun energie in kwijt kunnen, de positieve sfeer onder de collega’s? We vroegen het hen en dit was hun antwoord.

#p-section--6854

Maarten

"Je werkt samen met een toffe groep mensen aan mooie projecten. En je wordt altijd correct behandeld, dat voel je gewoon."

Purchaser

#p-section--6855

Nathalie

"VMA is op-en-top professioneel, maar er hangt een heel familiale sfeer. De collega’s helpen je met plezier als je met de handen in het haar zit ;-)"

HR Officer

#p-section--6857

Cedric

"Ik heb een afwisselende job en krijg de vrijheid om mijn eigen insteek te geven aan projecten. Daar laad ik me elke dag graag voor op."

Project Manager 

#p-section--6858

Sofie

"Wat ik echt positief vind aan mijn job is vooral de aangename werksfeer en de collega’s. We zijn 1 groot team en iedereen respecteert en waardeert elkaar."  

Management Assistant

#p-section--6895

Wim

"VMA biedt uitdagende en uiteenlopende projecten vol verrassingen. Als team die tot een goed einde brengen, geeft serieus veel voldoening."

Software Engineer 

#p-section--6965

Viktor

"Je werkt samen met ervaren én jonge collega’s aan de meest uiteenlopende projecten. Die boeiende afwisseling van ingenieursdisciplines creëert een aanstekelijke synergie."

Assistant Engineer 

#p-section--6674

Benieuwd naar de VMA vibe?

Heb jij ook die VMA drive? Kijk dan tussen onze vacatures of er een job voor jou bijzit of solliciteer spontaan. We kunnen altijd mensen gebruiken die onze passie voor multitechnische installaties en technologie met ons delen.

Bekijk alle vacatures