The VMA drive

#p-section--6666

Voel de VMA drive

VMA is een groep van bedrijven waarvan sommige al meer dan 50 jaar bestaan. Onze activiteiten bestrijken het volledige spectrum van multitechnische installaties en technologie en beperken zich lang niet tot België alleen. We zijn met ruim 1000 medewerkers, waarvan 300 ingenieurs/bachelors. Een grote groep dus, maar toch is er 1 iets dat ons bindt: de VMA drive!

#p-section--6667

Een sterk gevoel

Wat is die VMA drive nu precies? Wel, iedereen bij ons is op een of andere manier gepassioneerd door techniek én gedreven om onze klanten te helpen met duurzame, technologische en innovatieve oplossingen. Geen enkele uitdaging gaat ons te ver. Elke opdracht nemen we vol goesting en met veel toewijding aan. Die drive om sterke, kwaliteitsvolle resultaten neer te zetten, daar begint alles mee!

#p-section--6668

Trots op onze medewerkers

Onze medewerkers zijn niet alleen getalenteerde professionals. Het zijn ook stuk voor stuk sterke persoonlijkheden. Iedereen heeft een positieve mentaliteit en draagt zo bij aan de fijne werksfeer. Iedereen kan ook bij elkaar terecht. We zijn één team dat elkaar steunt en er samen voor gaat. Daar zijn we fier op!

Een job met carrièrekansen

In onze wereld gaat het hard. Nieuwe ontwikkelingen volgen zich snel op. Daarom zorgen we ervoor dat onze medewerkers blijven evolueren. We investeren in opleidingstrajecten en begeleiden hen persoonlijk zodat ze in hun job groeien – en een mooie carrière kunnen uitbouwen.

#p-section--6670

Werk mee aan de mooiste projecten

Ben je geboeid door techniek in al zijn fascinerende facetten? Van elektriciteit tot HVAC, van onderhoudstechnieken tot energie-efficiënte technologie? Dan vind je bij VMA een droomjob! Je werkt immers mee aan de mooiste en meest uitdagende (bouw)projecten van België. Iets waar al onze medewerkers, van projectmanager en software engineer tot elektrieker, terecht fier op zijn.

#p-section--6966

Waarom werken bij VMA?

Als Chief Talent Officer zou ik hier een lang betoog kunnen schrijven waarom je voor VMA moet komen werken. Maar laat ik misschien eerst vertellen waarom ik zélf voor VMA heb gekozen. Als HR-expert ben ik supergepassioneerd door mijn vakgebied. Het liefst van al werk ik daarom samen met mensen die dat ook zijn door hún vakgebied: of dat nu technieken zijn of IT of financiën, het maakt niet uit. Die gedrevenheid vond ik vanaf dag 1 terug bij VMA: elke collega staat en gaat 100% voor zijn/haar vak en laadt zich iedere dag opnieuw op om er vol goesting in te vliegen! Professionalisme is binnen VMA geen loze belofte, het is er gewoon! Dat voel je.

Voorts is het ook zalig om met teams te werken die altijd weer – met een grote drive – mikken naar hun doelen: iedereen wil resultaten boeken, elke dag nét dat beetje verder geraken om dan (terecht) trots te kunnen zijn op wat ze gerealiseerd hebben!

Ten slotte vind ik het, als HR-verantwoordelijke, uiteraard belangrijk dat elke medewerker zich kan blijven specialiseren in zijn/haar vakgebied, zich op persoonlijk vlak kan ontwikkelen en kan meegroeien met het bedrijf en onze vele innoverende projecten. Ook daartoe voorziet VMA de nodige handvaten: opleidingen, begeleiding door ervaren collega’s, doorgroeifuncties… Begrijp je al een beetje mijn drive?
 

Britta – Chief Talent Officer

#p-section--6671

Voel je de VMA drive?

Spreekt het je aan? Wil je werk maken van een carrière in de (multi)techniek en aan de slag gaan bij een solide en sterk groeiend bedrijf met internationale ambities? Laat dan snel van je horen. Wij steken onze energie graag in jou!

Bekijk alle vacatures